Unen näkijän unet ja niiden merkitykset 1


UNET
Enneunet
Kaikki ihmiset näkevät unia, jotkut muistavat unet hyvin ja jotkut taas eivät....
Itse näen paljon unia, jotka usein poikkeavat ns. normaaleista unista.

En käsittele unissani päivän tapahtumia, traumoja tms, vaan näen unia oman
henkisen kehittymisen vihjeinä ja viesteinä sekä enneunia. 

Enneunet ovat sukuni....no, ehkä kirous on vähän turha vahva ilmaisu, mutta
enneunia näkee koko toisen vanhempani suku ja ....minä. 

Rakas isoäitini näki enneunet juuri niin, kuin asiat tapahtuivat, pieniä yksityiskohtia myöten, siinä oli isoäidilläni varmaan raskaita hetkiä, etenkin kun hän näki unia omien lapsiensa onnettomuuksista ja menehtymisistä. 


Rankin muistoni tästä on, kun enoni menehtyi autokolarissa, olin tuolloin Aavasaksalla kesälomalla, olisinkohan ollut ehkä 11-12v ja aamulla isoäitini kertoi minulle nähneensä yöllä unen, missä oli iso vaalea talo tien laidalla ja 2 autoromua keskellä tietä talon kohdalla ja 2 veristä lihakasaa tien molemmin puolin. Iltapäivällä sitten tuli tieto, että enoni oli menehtynyt onnettomuudessa ruotsin puolella, ison vaalean talon kohdalla molemmat kuljettajat olivat lentäneet autoistaan ulos ja autot olivat kasassa keskellä tietä. Muistan ikuisesti sen vavahduttavan surun tunteen. En osaa edes kuvitella, miltä isoäidistäni silloin tuntui!


Myös enoni oli aavistanut jotain, koska edellisenä päivänä hän toi äidilleen kauniin käsin tehdyn lampunvarjostimen, jonka hän oli itse tehnyt ja muistan, miten hän sanoi äidilleen että " jää sinullekin joku muisto minusta". Ihmettelin, että miksi hän noin sanoo, kun hän on vasta (muistaakseni) 19 vuotias.

Itse aloin näkemään tai ainakin muistamaan enneuneni noin 13-14 vuotiaana.
Unet olivat tulevia tapahtumia, jotka sitten toteutuivat, ensimmäinen oli myös melkoisen rankka muisto, mutta kun se koskee muita kuin perheeni jäseniä, niin en kirjoita siitä sen enempää kuin, että uni liittyi saman kylän pojan kuolemaan, tai uutiseen hänen kuolemastaan.

Myöhemmin olen nähnyt useiden lentokoneiden putoamiset, unet ovat usein hyvin eläviä, olen onnettomuus paikalla ohjaamassa sieluja valoa kohti, milloin Brasilian viidakossa, milloin muualla päin maailmaa, joskus näen vain pudonneen koneen ja yksityiskohtia koneesta, jotta voin sitten uutisista tunnistaa mikä onnettomuus oli se, minkä näin.

Joskus aamuisin olen "kuoleman väsynyt" ja olen nähnyt unta, missä olen auttamassa näitä sieluja valoon, joskus minulla on jopa mustelmia kehossa, ja kun ihmettelen miksi, muistan unesta kohtia, missä nojasin jalkojeni tai käsieni varassa ja autoin jotain ihmistä, joten ehkä liikun astraalikehossani auttamassa, ja muistona saan fyysiseen kehooni mustelmat....vähän epäreilua, ehkä?!

Nuorena pyysin ja rukoilin, etten näkisi näitä unia, ja kanava pysyikin kiinni tuohon 30 ikä vuoteen asti, kunnes se sitten avautui uudelleen. Nyt olen jo tottunut näihin uniini enkä enää niistä hätkähdä ja nykyään niissä saattaa olla vähän humoristisia piirteitä, kun joskus pyysin, että näyttäkää unet vaikka piirrettyinä tai symbolisina, etteivät olisi niin järkyttäviä katsella. 

Muutama vuosi sitten kun näin unta, että helikopterin malliset koppakuoriaiset marssivat tahdissa kantaen ruumisarkkua lentokentän liittymästä alas, putosi/ joutui onnettomuuteen 6-7 helikopteria melko peräkkäin, koppakuoriaisia oli 6 kantajaa ja 1 arkussa...

Isäni kuoleman näin 3 vuotta aikaisemmin, näin avoimen haudan, maa oli hieman kuurassa ja hautakivessä oli isäni nimi ja syntymäaika, kuolinpäivän kohta oli peitetty mustalla nauhalla. Isäni kuoli 23.9 ja uurna laskettiin hautaan lokakuun puolella, kun oli pikkuinen pakkanen ja maa jäässä..

Jostain syystä minulle ei näytetä esim. lottonumeroita, joten omaksi hyödyksi enneunistani ei ole ollut. Koirani ovat kyllä melkein kaikki näyttäytyneet unissani ennen tapaamistamme... :) joten näitä iloisia tapahtumia olen osannut odottaa.

Henkiseen kehitykseen ja kasvuun liittyvät unet
Suurin osa unistani liittyy nykyään omaan henkiseen kasvuuni ja kehittymiseen. Pysyn suurin piirtein kartalla näiden unien avulla, missä milloinkin olen menossa ja onko suuntani oikea.

Unet ovat olleet minulle loistava väline itsetutkiskeluun ja oman kehittymiseni tarkkailuun.

Unien perusteella olen voinut odottaa uusien kykyjen avautumista, tai vanhojen vahvistumista.

Olen nähnyt unissani koruja, korumalleja, minulle on opetettu korujen tekoa jne.. 

Joskus unissa on ollut myös selkeä viesti, olenko kehityksessä menossa eteenpäin, vai junnaanko paikallani jonkun asian suhteen. Unet ovat hyvin opastavia.

Näissä unissa on erittäin vahva symboliikka ja on kuin pieni seikkailu, kun alan tulkitsemaan unieni symboliikkaa ja niiden merkitystä.

Erittäin hyvä apu minulle on ollut yksi unikirja, mikä on siitä kiva, että se on selvännäkijän kirjoittama ja siinä ei kaikki unen symbolit viittaa siihen yhteen ja samaan asiaan....kuten monissa unikirjoissa on tapana. Tämä kirjani on jo kärsinyt niin paljon, että pitänee harkita uuden painoksen ostamista.

Toinen kirja mistä olen ammentanut uni-tietoutta on Pekka Suomisen kirja, minulla oli ilo ja kunnia tutustua Pekkaan kun aloin avautumaan henkiselle kehitykselle. Pekka kävi luonani kerran ja otti kirlian-kuvia sormistani ja kertoi minulle värien ja energian merkitykset.
  
Pekka oli myös erittäin voimakas parantaja, vaikka suurin osa ihmisistä muistaa ja tietää hänet unitutkijana ja grafologina. Hän demostroi meille, miten voimakasta energia voi olla....nenänpääni kärysi ja punotti koko loppu päivän :D

Viimeisen kerran tavatessani Pekan, olin Ultra päivillä Kuortaneella, kävimme syömässä yhdessä ja sovimme, että Pekka tulee uudelleen käymään luonani keskustelemassa kehityksestäni ja kokemuksistani.

Valitettavasti Pekan aika täällä päättyi samana kesänä, eikä hän koskaan ehtinyt tulla luokseni uudelleen fyysisessä kehossaan, henkikehona hän kävi ilmoittamassa siirtymisestään henkimaailmaan ja pahoitteli, ettei ehtinyt käymään luonani, sain häneltä voimakkaan energiahalauksen ja sen jälkeen olen joskus tuntenut hänen läsnäolonsa myöhemminkin.

Pari päivää myöhemmin ystäväni soitti minulle ja kertoi että Pekka on siirtynyt henkimaailmaan. Sanoin tietäväni sen jo.

Kävin Pekan haudalla pari vuotta myöhemmin, istuttamassa pienen neilikan ja tunsin, miten energia haudalla voimistui, sanoin että jos olet Pekka täällä, niin anna minulle joku merkki.....mukanani ollut ystäväni katseli minua hieman alta kulmain ja tuumasi, että hän ei kyllä haluaisi mitään merkkejä..... :D :D

Menimme autoon, ja kun auto käynnistyi, alkoi radiossa soida kappale......
Enkelit lentää sun uniin......joten sain merkkini! :)

Joten suosittelen kaikille unista ja unien tulkinnasta kiinnostuneille näitä kahta kirjaa;

Pekka Suominen; Unikuva, kielikuva, mielikuva  Betty Bethards; Unikirja


Viimeisin oma uneni pari yötä sitten oli että istuin lentokoneessa, joka oli tyhjä, lukuun ottamatta minua ja erästä kuuluisaa selvännäkijää. Istuimme vierekkäin lentokoneessa, joka oli iso ja uusi. Lentokone nousi jyrkästi kohti taivasta, ylöspäin, ylöspäin ja ylöspäin.....Uni ei tarkoita meidän kummankaan poistumista maatasolta, vaan minulle se symboloi selkeästi selvännäköni ja intuitioni vahvistumista ja henkisen kehittymiseni kohoamista uusiin energioihin ja korkeuksiin....joten odotan mielenkiinnolla....


Kirjoittelen joskus lisää unien symboliikasta, kun inspiraatio iskee. Tämä juttu on ollut tuloillaan jo keväästä saakka ja nyt viimein sain sen kirjoitettua.
Ihania, unia kaikille!

MarjaOhjataanko sinun henkistä kasvuasi ja kehitystäsi unien kautta?
Minulla on erittäin voimakas ohjaus unien välityksellä ja tiedän näiden perusteella, olenko menossa oikeaan suuntaan vai onko kehittymiseni pysähtynyt tai olenko peräti hukannut punaisen lankani...
Esimerkkeinä symboliikasta, joka kertoo kehittymisen suunnan minulla, on ollutunet, missä olen mennyt esim. hississä ylös tai alaspäin.

Hissi; suuntana ylöspäin, on varma merkki siitä että kehityksessä on joko tapahtunut tai tapahtumassa joku kasvupyrähdys, olen selvittänyt jonkun testin, tai olen ottamassa harppauksen eteenpäin kehittymisessäni, esim. jokin uusi kyky on auennut, tai aukeamassa.

Jos suunta on alaspäin, olen mokannut jonkin asian totaalisesti..., sama viesti on tulkittavissa, jos olen menossa rappuja ylös tai alas.

Tässä symboliikan ero on se, että hissi on nopeampi kuin rappuset!
Muita symboleita, jotka kuvaavat edistymistäni on olleet vauhdikas kelkkailu ylöspäin vuoren seinämää pitkin, kelkka vei minut vauhdilla korkean vuoren huipulle, mistä avautui huikaiseva näky säkenöivään kristallikaupunkiin.
Tämän unen näin joskus 4 vuotta sitten, ja nyt kun mietin missä kohtaa kehitystietäni olen tällä hetkellä, niin sekin uni on pitänyt hyvin paikkansa.

Vuori, korkea kallio, huippu; Symboloivat unissani usein saavutusta, kehittymisen huippua, saavutettua voittoa, asiaa, tai että olen selvittänyt universumin minulle antaman testin.

Kadulla käveleminen; Kuvaa minulla myös eteenpäin menoa, mutta hidasta, jos ajan unessa autoa tai polkupyörää, on oma elämäni hallinnassa ja eteenpäin meno on vähän nopeampaa
.
Talo ja huoneet talossa; Unikirjojen mukaan talot symboloivat ihmistä itseä ja huoneet ihmisen elämän eri osia.

Minulla talo unet kertovat hyvin myös omasta terveydentilastani. 
Vuosia sitten, kun kehoni oli tukkoinen niin fyysisesti, kuin energioiltaan näin unia, missä oli ränsistynyt talo, vuotavat putket, kaatuilevat seinät, tai jopa kipinää sinkoilevat ja savuavat sähköjohdot.

Sähköjohdot; = hermosto, hermoradat 
Putkisto; = suolisto
Ränsistynyt talo; Ihminen on huonossa kunnossa
Kaatuilevat seinät; Ihan romuna ;)

Nämä unet jatkuivat ja jatkuivat, kunnes perehdyin asiaan ja aloin itse tutkimaan mikä voisi olla syynä kipuihini....

Selvännäkijä/meedio unessa; Kun näen selvännäkijää tai meediota unissani, niin silloin tiedän, että oma herkkyyteni on taas työn alla, oma intuitio, selvätietoisuus ja selvännäköisyys voimistuvat ja vahvistuvat entisestään.

Korut unessa; Korut unissani ovat lahja, merkki hyvin suoritetusta työstä, tehtävästä tai hyvästä oppimisesta universumin koulussa. :) Joskus saan hyviä korun teko ideoitakin....

Häät unissani; Joka tytön unelma, ihanat prinsessa häät...unissani en suinkaan unelmoi näistä prinsessa häistä, vaan minulle ne symboloivat vihkimystä. Olen saavuttanut jonkun asteen henkisessä kehityksessäni ja saan siihen vihkimyksen. Olen mennyt unissani naimisiin jo muutamia kertoja vuosien saatossa...sulhasetkin ovat olleet varsin kelvollisia.... ;) Viimeinen vihkimys uni oli viime talvena.
14.9.2014 
Näin pitkästä aikaa selkeän värillisen unen, jonka muistin aamulla selvästi, joten tiedän, että unella on jokin merkitys.....uni tosin ei ollut kovin miellyttävä.....Näin unessa itseni seisovan merenrannalla ja katselevan merelle, missä kellui mustia ruumispusseja, pussit olivat ihmisen muotoisia ja niiden ympäri oli tiukasti sidottu naru. Näitä pusseja kellui rannassa 6 kappaletta, jos muistan ihan oikein. Unessa viereeni ilmestyi ilmeisesti naispuolinen henkiolento, joka sanoi minulle, että sinun täytyy soittaa numeroon 112. Tähän sitten heräsin. Sain herättyäni ajatuksen, että jotain ikävää hukuttamiseen liittyvää tulee paljastumaan.

Uni oli valitettavasti enneuni, koska pari päivää myöhemmin uutisissa kerrottiin, miten joku oli hukuttanut pakolaisia mereen...Miten ihmeessä tämä maailma voi olla menossa aina julmempaan suuntaan?? Mikä ihmisiä vaivaa???
Viime aikoina unimaailmaani on entistä enemmän vallanneet nämä unet, jotka voidaan tulkita enneunina eivätkä nämä ole olleet kovin miellyttävää katseltavaa.

24.9.2014 

Näin unen missä ei ollut muuta, kuin että ovikello soi.
Ovikellon tai puhelimen soiminen unessa on ainakin minulle yleensä viestittänyt sitä, että joku viesti on tulossa. 
Yleensä minulla se on ollut joku suru-uutinen, mutta nyt unessa oli suorastaan hilpeä energia....ja unen viestikin selvisi jo seuraavana päivänä. 
Olen huomannut, että henkimaailman auttajat viestivät usein lähettämällä soitto unen ja sen jälkeen osaat tarkkailla viestejä ja merkkejä. Olet ns. hereillä ;)
Minun kohdallani viesti tuli seuraavana päivänä meedio-ystäväni istunnossa...ja olikin sitten oikein jymy-uutinen... :D :D

29.12.2014
Varoitus unet;
Pohjaan palaneet paistinpannut;
Näin jotain sekavaa unta viimeyönä, ainoa mitä muistan, oli 4 paistinpannua, jotka olivat palaneet pohjaan...ensin ajattelin, että minua varoitetaan syömästä paistettua ruokaa, tai varoitus koskee huonoa teflonpannuani....mutta tutkittuani tarkemmin unen symboliikkaa tässä on minulle selkeä varoitus....
Kokkaaminen viittaa monien ainesosien yhdistämiseen elämässä.
Kun joku palaa karrelle, niin silloin ihminen työskentelee liian suuren paineen alaisena.

4 pohjaan palanutta pannua...ei tarkoita, että olisin huono kokki.... ;)
Numero 4 symboloi tasapainoa, maailmaa, elementtejä, ilmansuuntia, perustaa, rakentamista, työtä.

Ymmärrän unen erittäin hyvin, äitini joutui sairaalaan ennen joulua, ja on siellä edelleen. Se on luonnollisesti lisännyt minulle huolta ja tuonut lisää paineita, ja näin minua varoitetaan ottamaan tämä huomioon. Tänään on vielä äitini syntymäpäivä, joten unen näkemisen ajankohtakin viittaa suoraan siihen, mistä on kyse...

-Marja-