Tarot-kortti tulkinnat

Minulle on jo vuosia tullut viestiä eri ihmisten (kollegoitteni) kautta, että minun pitäisi alkaa tekemään tarot-tulkintoja. 

Olen miettinyt tätä asiaa, ja asiakkaani ovat pyytäneet, että tekisin heille tarotkortti tulkintoja. Tulkintoja olen vuosien saatossa tehnyt ystävilleni, mutta en varsinaisesti asiakkaille...

Nyt viimeisen kuukauden aikana olen tehnyt muutaman tulkinnan ja palaute, jota olen saanut on ollut mieltä lämmittävää. Asiakkaani löysivät tulkinnoista itsensä sekä tilanteensa.

Joten alan nyt tekemään tarot-kortti tulkintoja aluksi sähköpostitse.

6kk tarot tulkinta à 25€ 

12kk tarot tulkinta à 35€ 

Käytössäni on monia erilaisia korttipakkoja, perinteisistä tarot korteista, enkelikortteihin, voimaeläinkortteihin, ym. Tarot tulkinnan yhteydessä, voin nostaa sinulle vaikka oman voimaeläinkortin. 

Miksi tarot tulkinta?
Tarot kortit ovat erinomainen itsetuntemuksen väline, tarot kortit pitävät sisällään paljon erilaisia symboleita, jokaisella kortilla on oma merkityksensä.

Ehkä voisi ajatella tarot kortteja välineiksi, joiden kautta maailmankaikkeus lähettää sinulle viestejä ja informaatiota elämästäsi. Tarot kortit eivät pelkästään ennusta tulevaa, vaan antavat tietoa juuri siitä hetkestä missä olet, sekä mahdollista opastusta jonkun mieltäsi vaivaavan asian suhteen. 

Joskus joku asia saattaa kalvaa sinua alitajunnan tasolla, mutta et tiedosta sitä ja tarot tulkinta voi avata sinulle uusia näkökulmia asioihin.

Tulkintaa varten tarvitsen yhteystietosi, että pääsen paremmin kiinni sinun energioihin tulkinnan aikana.

Tulkinnat maksetaan laskulla tai tilisiirtona etukäteen.

Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla ruusukristalli(at)gmail.com

-Marja-