16 joulukuuta, 2022

Naisten voimaillat alkavat tammikuussa unientulkinnalla


Naisten voimailta ja Pyhät unet

Aloitan naisten voimaillat tammikuussa ja ensimmäinen kerta käsittelee unia ja niiden tulkintaa.

Jos sinua kiinnostaa unet, unien symboliikka, unien merkitys, ym. voit aloittaa kirjaamaan uniasi jo etukäteen Joulun pyhien unien aikaan.

Joulun pyhät unet ovat hyvä hetki kokeilla omia ”ennustajantaitojaan”. Joulunajan pyhät yöt alkavat jouluaattoyönä eli 24.12 – 25.12 välisestä yöstä jatkuen seuraavan 12 yön ajan. Mutta mitä nämä pyhät unet sitten merkitsevät ja miksi niitä kannattaisi tutkia?

Jokainen jouluaattoyöstä alkanut yö/nähty uni enteilee tulevan vuoden yhtä kuukautta. Eli jouluaaton ja joulupäivän välinen yö (24.-25.12.) enteilee tammikuun 2023 tapahtumia, joulupäivän ja tapanin (25.12.-26.12.) välinen helmikuuta 2023 jne.

Jos et näe unta

Jos jonain yönä et näe unia, se voi tarkoittaa, että näinä kuukausina levon tarve on erityisen tärkeää, eikä alitajunta näytä enempää mietittävää näille kuukausille.

Miten valmistautua?

Ota sänkysi vierelle muistikirja ja hyvä kynä. Kirjaa ylös kaikki asiat, mitä muistat unistasi. Unet kannattaa kirjata ylös heti, kun heräät, koska silloin ne ovat tuoreena muistissasi.

Kirjaa ylös, henkilöt, määrät, värit, asiat mitä unessa on, rakennukset, ihmiset, autot, ym.ym. Kaikki näkemäsi ja muistamasi mahdollisimman tarkasti.
Aloitamme näiden unien tulkinnoilla ja symboliikalla

Jos olet kiinnostunut unista ja niiden symboliikasta ja merkityksistä, ilmottaudu minulle jo ennakkoon halusi osallistua naisten voimailtaan sähköpostilla ruusukristalli (at) gmail.com.

Voimailta kestää n. 2 tuntia, sinä aikana pyrimme tulkitsemaan kaikkien osallistujien unia.

Huomioimme vielä korona/infulessa ongelmat ja toimimme 4-6 hengen ryhmissä.

Iltaan sisältyy kahvi/tee tarjoilu ja pientä purtavaa, illan hinta on 40€/osallistuja.

Huomioithan koira talouden! Jos olet allerginen, ota lääkkeesi ja pue päälle rento asu, missä ei muutama koirankarva haittaa..

Koira on kurssin ajan omassa tilassaan, missä sen annetaan olla rauhassa. Joten se ei pääse osallistumaan kurssille, vaan on kuunteluoppilaana.

Olet lämpimästi tervetullut tulkitsemaan omia uniasi!

HUOM! Ilmoita myös, haluatko arki-ilta ryhmään, vai lauantain päiväryhmään. Jaan tulijat sen mukaan omiin ryhmiin.

-Marja-