12 elokuuta, 2020

BEMER-terapia

 

Ruusukristallissa uusi hoitomuoto syyskuusta alkaen;

BEMER-terapia

Fysikaalinen verisuoniterapia BEMER on yksi tämän hetken tehokkaimpia hoitomuotoja, jolla tuetaan sairauksien ennaltaehkäisyä ja niistä paranemista. Kyse on fysikaalisesta terapiasta, joka stimuloi paikallisesti heikentynyttä tai häiriintynyttä mikroverenkiertoa tukien näin terveyden ylläpitoa ja sen palauttamista.

Nykyinen BEMER- laitesukupolvi perustuu viimeisimpiin tutkimustuloksiin. BEMER käyttää hyväkseen maailmanlaajuisesti ainutlaatuista signaalirakennetta, sekä siihen perustuvia päivä- ja yöhoitoihin kehitettyjä ohjelmia.

BEMER-hoito soveltuu koko kehon ja sen luonnollisten säätelymekanismien hoitoon. Siksi sitä käytetään oireista riippumatta täydentävänä hoitona erilaisissa tervehtymisprosesseissa. BEMER auttaa myös suorituskyvyn parantamisessa vapaa-aikana, työssä ja urheilussa.

BEMER on viralllisesti EU:ssa hyväksytty ja patentoitu lääkinnällinen itsehoitolaite (luokka IIa, 93/42EEC ja CE0483). BEMER-terapiasta on kuluneiden 15 vuoden aikana syntynyt yli 46 julkaisua ja neljä PubMed-luetteloitua tieteellistä tutkimusta. BEMER-hoitojärjestelmästä ja -teknologiasta lisää osoitteessa bemer.fi.

Täydentävä hoitomuoto:
stressin hallinta
unihäiriöt
immuunijärjestelmän vahvistaminen
työuupumus
kivunhallinta
haavojen paraneminen ja urheiluvammoista toipuminen
tulehduskierteet
reuma- ja niveltulehdukset
allergiat
astma
diabetes
migreeni
aineenvaihduntahäiriöt
verenkiertohäiriöt
tuki-ja liikuntaelinten sairaudet

BEMER-terapiaa voi ottaa sellaisenaan tai tukihoitona yhdessä toisen hoidon kanssa (esim. vyöhyketerapia tai Intialainen päähieronta. Sen käyttö tukee kehon omia korjaustoimintoja ja edistää muiden hoitotoimenpiteiden tehoa.

Tervetuloa kokeilemaan!

-Marja-

Lisätietoja; https://satujarvenpaa.bemergroup.com/fi/tiede