06 tammikuuta, 2023

Vuosi on vaihtunut, miltä sinusta tuntuu?


Koko viime vuosi 2022 kului jotenkin erittäin raskaissa ja väsyttävissä energioissa.

Vuoden vaihduttua, vaihtui myös energiat! Itselläni tapahtui jokin selkeä energioiden voimistuminen ja henkiin herääminen. Hauskasti jo 1.1.2023 tuntui aivan erilaiselta.

Jotain raskasta ja väsyttävää energiaa oli jäänyt taakse ja uutta ja raikasta energiaa tuntuu olevan ilmassa.

Myös asiakkaat ovat selkeästi osa tätä uutta ja raikasta energiaa, pari uutta asiakasta ilmestyi heti vuoden vaihteessa ja kumpikin on energioiltaan iloisen pulppuavia ihmisiä.

Mielenkiinnolla seuraan jatkoa, mitä tässä keväällä on tulossa.

Asiakkaiden kanssa kohtaamiset, syvälliset keskustelut hoitoja ennen ja hoitojen jälkeen ovat kaikki hyvin tärkeitä ja opettavaisia molemmille, niin hoidettavalle kuin hoitajallekin.

Monta kertaa hoidon jälkeen kun asiakas lähtee, tuntuu välillä siltä, kuin ystävä olisi käynyt. Uskomattomia sielujen kohtaamisia ja jälleen näkemisiä.

Sitä on tullut monta kertaa mietittyä elämän ihmeellisyyttä ja sitä, kuinka paljon ihmiset jotka eivät vielä näe maailman uskomattoman hienoa rakennetta menettävät elämässään.

Tarkoitan ihmisiä, jotka eivät usko energiaan, sielun elämän jatkumiseen, suojelusenkeleihin ym...vaikka todisteita on ympäri maapallon miljoonien herkkien ihmisten kautta.

Tämä asia tulee kyllä muuttumaan jo syntyneiden ja tulevien uusien sukupolvien myötä.

Herkkiä, intuitiivisiä, syvän tietoisuuden kanssa syntyviä pienokaisia on jo tullut maailmaan.

Tosiasia on, että emme ole oikeastaan koskaan yksin. Verhon takana, erilaisessa värähtely taajuudessa ovat edesmenneet rakkaamme, jotka ovat elämässämme läsnä vieläkin.

Tämä verho näkyvän ja näkymättömän maailman välillä tuntuu vain ohenevan.

Odotan sitä päivää, kun ihmiskunta valaistuu ja alkaa elämään korkeavärähteistä elämää sovussa ja rakkaudessa kaiken olevaisen kanssa.

En tiedä, olenko silloin enää itse täällä, mutta ainakin olen ollut auttamassa hoitojeni kautta ihmisiä saavuttamaan ja avautumaan korkeimille taajuuksille.

Sinä päivänä kun työni on täällä tehty, siirryn verhon toiselle puolelle ja mietin, vieläkö jaksaisi lähteä uuteen seikkailuun, vai pitäisikö 100 vuoden loman...

Iloa ja valoa uuteen vuoteen!

-Marja-