02 lokakuuta, 2024

Onko luontaishoidoista apua työuupumukseen


 Jos minulta kysytään, niin kyllä on. Etenkin intuitiivisestä energiahoidosta.

Olen tehnyt energiahoitoja vuodesta 1994 ja pitänyt tilastoa asiakkaistani, hoitamistani vaivoista ja sairauksista. Palautteet joita olen asiakkailtani saanut kertovat myös samaa, että hoidoillani on ollut paljonkin vaikutusta jaksamiseen sekä mielen alakulon voittamiseksi.

Yleensä 4 hoitokerran jälkeen nähdään jo tuloksia, miten asiakkaan jaksaminen ja mieli on kohentunut. Pidemmillä hoitojaksoilla saadaan yleensä aina parempia tuloksia.

Jos näen, että asiakas ei tule hyötymään hoidoista, niin kerron sen ja ehdotan joko jotain toista hoitomuotoa, toista hoitajaa, tai käyntiä lääkärin, psykologin tai psykiatrin juttusilla. Tämä tietenkin riippuu aivan asiakkaasta, ja hoidettavasta vaivasta.

Mutta jos ajatellaan pelkästään työuupumusta, niin hoitojaksot ovat pidempiä.

Viimevuosina on selkeästi havaittavissa työuupumuksen lisääntymistä asiakkailla. On selkeitä loppuunpalamisia, kiireestä, henkisestä stressistä ja joskus työpaikan henkilökemiasta johtuvia ongelmia.

Yleensä 4 hoitokerran jälkeen asiakkaan mieli on alkanut rauhoittua ja tullut seesteisempi olo. 

Tämän jälkeen mietimme asiakkaani kanssa yhdessä, pidennetäänkö hoitovälejä, vai haluaako asiakas käydä vielä muutaman kerran esim. 1-2 viikon välein, vai jatketaanko ns. ylläpitohoidoilla 1kertaa/kk. Näin mennään eteenpäin, joskus hoitosuhde loppuu 4 hoitokerran jälkeen, kunnes asiakas palaa myöhemmin uudelleen, joskus hoitosuhde jatkuu pidempäänkin. 

Tällä hetkellä yksi hoitosuhde on jatkunut jo 17v! Asiakkaani käy 1-2 kertaa/vuosi ottamassa 4 hoitoa ja pärjää taas 6kk eteenpäin. Mutta suurin osa asiakkaistani on käynyt 1-3 vuotta, lievemmät tapaukset 6kk tai 4 hoitokertaa.

On hienoa saada olla tukena ja auttaa asiakkaitani tervehtymään ja löytämään taas oman voimansa. Olen todella kiitollinen, että olen voinut olla asiakkaan tukena ja apuna hänen omalla polullaan. Ja miten ihana onkaan nähdä selkeitä tuloksia hoitojen jälkeen.

Vaikka en ole psykologi tms. niin usein asiakkaani avautuvat minulle asioistaan, ja sekin jo helpottaa oloa, kun saa puhua jollekin. Joskus parhaan tietotaitoni mukaan pyrin tukemaan asiakasta eteenpäin elämässään. Jos tietoni ja taitoni eivät riitä, ohjaan asiakkaan ammattilaiselle.

Joten, jos sinulla on työuupumusta, alakuloa, masennusta, väsymystä, omituisia kehollisia oireita, jotka voivat johtua stressisstä, niin olet lämpimästi tervetullut kokeilemaan hoitojani.

Aurinkoista alkanutta syksyä!

💗🌹-Marja-


 

Copyright Ruusukristalli Tmi 2024, tekstieni kopioiminen ja jakaminen eteenpäin ilman lupaani, on ehdottomasti kielletty.