08 joulukuuta, 2013

Kodin energiat ja Feng shui

Kodin energiat

Olen jo muutaman vuoden ajan ollut innostunut kodin energioista ja siitä energiajäljestä jonka ihminen ympäristöönsä jättää....me kaikkihan olemme energiaa ja värähtelemme tietyillä taajuuksilla ja meistä jää jälki kotiimme, ympäristöömme ja käyttämiimme vaatteisiin, astioihin jne....

Oletko koskaan huomannut että kun menet kylään ystäviesi luokse ja astut ovesta sisään, niin sinulle tulee epämiellyttävä olo, vähän kuin tunkeutuisit ystäväsi kotiin väärään aikaan.....voit olla varma siitä, että siellä on juuri ennen tuloasi a) keskusteltu vakavaan sävyyn b) riidelty c) asukkaat ovat kiukkuisia vaikka hymyilisivät ja toivottaisivat sinut tervetulleeksi...., mutta heidän jättämä energiajälki kertoo että asiat eivät ole ehkä juuri nyt kovin hyvin. 

Itse koin tätä menneinä vuosina hyvinkin usein,  ja ihmettelin outoja tuntemuksiani, silloin en vielä tajunnut olevani herkkä energiakanava ja tulkki....mutta intuitiivisesti päättelin, että ko. henkilöt voivat huonosti, riitelivät paljon jne....ja valitettavasti olen ollut oikeassa, kyseiset ihmiset ovat jo eronneita tai karanneita....

Miten voit itse harmonisoida ja ylläpitää kotisi energiat puhtaina ja tasapainoisina?

Feng shui on yksi ratkaisu, olen jo vuosia kokeillut tätä tekemällä kirjojen mukaan pieniä muutoksia asuntooni, vaihtamalla huonekalujen paikkaa, korjaamalla rikkinäiset tavarat, tai heittämällä ne pois, kierrättämällä turhaa tavaraa ulos, mitä ei itse tarvitse ja se on kyllä toiminut ajoittain todella hyvin.

Negatiiviset energiat saa asunnosta pois, tuulettamalla hyvin, polttamalla salviaa, hankkimalla kauniita kristallikiteitä joko ikkunaan tai pöydille, polttamalla kynttilöitä, merisuolaa kulhoon ja laittamalla kulhot pariksi päiväksi asunnon eri nurkkiin, tai pöydille eri huoneisiin. Parin päivän kuluttua kun suola on harmaata, se heitetään pois, huoneen ilma on raikastunut kummasti....tapoja on monia. 

Energia puhdistus on mielestäni kaikista toimivin itselläni, koska olen herkkä energioille, vaistoan ja tunnen ihmisten energiat välillä liiankin herkästi, niin tunnen myös kodissani olevan energian. Ja aika ajoin huomaan, että on puhdistuksen aika.  

Joskus olen tarvinnut tähän myös ulkopuolisten kollegojen apua, etenkin kun on ollut kyse  jonkun ihmisen lähettämästä negatiivisesta ajatusenergiasta, erään ikävän naapurini vuoksi joudun puhdistuttamaan energioita melkoisen usein. Mutta saapahan tämä naapurini samalla hoitoa omiin henkilökohtaisiin ongelmiinsa, jos vaikka ihme tapahtuisi ja ilkeästä ihmisestä tulisi edes siedettävä.

Työhuoneeni energiat ovat pysyneet jo vuosia harmonisen tasapainoisina, mikä kertoo minulle sen, että asiakkaani ovat olleet tyytyväisiä saamiinsa hoitoihin, eivätkä ole jättäneet jälkeensä negatiivista ajatusenergiaa. ;) 

Työhuoneen tuuletan aina ennen ja jälkeen asiakkaan, ettei seuraava asiakas saa energiakehoonsa edellisen asiakkaan energioita, tästä syystä vaihdan myös hoitopöydällä käyttämäni lakanat jokaisen asiakkaan jälkeen, pyykkiä tulee paljon, mutta on itselle mukavampaa kun tietää tekevänsä kaikkensa asiakkaittensa hyvinvoinnin vuoksi.

Syy, miksi nyt tartuin aiheeseen, on se että vaikka kuinka kierrätän, siivoan, harmonisoin kotiani ja työhuonettani, niin jostain syystä "urani" kehitys on erittäin hidasta....kaivoin pitkästä aikaa kaikki feng shui oppaani esille ja aloin tutkimaan, mikä on pielessä. 

Asiakas ja raha alueet siivosin kesän jälkeen ja minulle alkoi tulemaan jälleen uusia asiakkaita ja tilanne on pikkuhiljaa kohenemassa, mutta "ura"....se tuntuu junnaavan paikallaan......ja aikani tutkittua bakua karttaa ja huoneistoni pohjapiirrosta, tajusin, että vaikka kuinka pidän työtilani ura alueen siistinä ja harmonisena, niin olohuoneeni ura alue on täyttä kaaosta....syystä että olohuoneeni seinässä on REIKÄ ja se on juuri ura alueella.

Kun perustin yrityksen tuttavani lupasi auttaa minua tekemään ovi aukkoon seinän, että työhuoneeni olisi erillään muusta asunnosta, seinä tehtiin mutta se jäi olohuoneen puolelta kesken ja niimpä minulla on iso reikä kotini suurimmassa ura alueessa....ei siis ihme, etten saa "uraani" vietyä eteenpäin, olen suunnitellut lisäopiskeluja, yhteistyökumppaneita korumyyntiin jne....mutta tuntuu että kaikki asiat vain seisovat paikoillaan. 

On ehkä aika alkaa etsimään näppärää remontti-Reiskaa, jolla on suuri sydän ja joka pienellä palkalla tekisi seinän loppuun,  ja 4 vuotta täyttävä reikä seinässäni saataisiin umpeen, tapetit seinään ja harmonia palaisi olohuoneeseeni.

Valitettavasti maalit jotka sain ystäviltäni 4v sitten ovat jo kuivuneet seinää odotellessa.

Ehkäpä sitten "ura" kehitykseni saisi vauhtia, saisin uusia mahdollisuuksia ja pystyisin vielä opiskelemaan lisää erilaisia hoitomuotoja.

Voi olla että haaveilen turhaan remontti-Reiskasta, sillä tämä himputin ura alue käsittää myös avuliaat ihmiset ja uudet ystävät!!! 

Voin lämpimästi suositella että kokeilette feng shuita jollekin pienelle alueelle, vaikka rakkaus nurkkaa ja katsomaan mitä tapahtuu, tiedä vaikka uusi rakkaus astelisi elämäänne..... ;)

Netin ihmeellisestä maailmasta löytyy erittäin paljon hyviä feng shui sivustoja, joten pieniä vinkkejä on saatavana ilman kirjojen hankintaakin.

Kokeilin tätä muutamia vuosia sitten omassa kodissani....

Jos muutat, niin puhdista uuden kotisi energiat entisten asukkaiden jäljiltä, siivoamalla hyvin kaikki nurkat, lattiasta kattoon, tuulettamalla.  Feng shui oppaissa käsketeään taputtelemaan nurkkiin jämähtäneet energiat liikkeelle, eli miehesi kummeksuvista katseista huolimatta, mene kotisi nurkkiin ja taputtele käsiäsi yhteen alhaalta ylöspäin, näin energiat lähtevät liikkeelle, tunnet sen huoneen ilman raikastumisena! 

Olen meinaan kokeillut, tulos oli yllättävä....

Pää pyörällä feng shuista ja bakua kartoista.....

Tässä muutama esimerkki feng shui sivustoista....

http://www.anjabanks.com/anjabanks.html
www.fengshuiflow.fi 
http://fengshui blogi.blogspot.fi

Kirjoituksistani voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. Sinä itse olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Lue kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.


Copyright Marja Peltonen Ruusukristalli Tmi 2013