26 lokakuuta, 2013

Ihana elämä...

Minulla oli ilo olla tänään kulttuuritalolla kutsuvieraana katsomassa ja kuuntelemassa Päivi Kaskimäkeä, Maiccu Kostiaista ja Kirsi Rantoa, tytöt kertoivat oman tarinansa omasta tiestään ja avautumisestaan henkisille ja muille aivan uusille asioille elämässään.

Päivi on selvännäkijä ja Maya-astrologi.

Maiccu on eläinkommunikoija ja unelmoi farmista, mikä olisi turvapaikka erilaisista olosuhteista tuleville eläimille. Eläimet saisivat turvallisen kodin. Syrjäytymisvaarassa olevat nuoret ja "vaikeat" nuoret voisivat käydä hoitamassa eläimiä ja samalla saada eläinterapiaa, tukea ja voimaa omaan tervehtymiseen hoitaessaan eläimiä. Hieno idea, jota kannatan ihan 100:lla..

Kirsi on tekemisissä enkelien kanssa ja laulaa kauniita laulujaan, odotan kovasti, josko Kirsi tekisi levyn missä olisi pelkästään enkeleihin liittyviä sanoituksia ;).

Ihan mahtava iltapäivä ja ilta. 

Sydämellinen kiitos kaikille, että rohkenitte kertoa omia tarinoitanne yleisön edessä. Kaikki ovat omanlaisia ja ihania naisia, jokaisella on oma tarinansa ja kokemuksensa, oma tie, päämäärä on kuitenkin sama, kohti iloa ja valoa!

Oli jotenkin rauhoittavaa kuulla 3 naisen erilainen tarina, missä kuitenkin oli samoja kokemuksia kuin itselläni, vaikeuksia, surua, menetyksiä, asioita joita olisi voinut jäädä murehtimaan loppuelämäkseen, mutta jokainen on kuitenkin löytänyt oman sisäisen itsensä, voimansa, oman valonsa ja loistonsa! 

Se toi uskoa myös minulle siitä, että todellakin, olen aivan oikealla tiellä....valon tie, vielä kun löytäisi uudelleen takaisin sen lapsenkaltaisen ilon, onneksi se ei ole kokonaan kadonnut....tänään siitä sai muistutuksen, kun kuuntelin Maicun kertomusta, hänen loistava huumori ja valoisa esitys sai koko salin raikuvaan nauruun!  Pitkästä aikaa sai nauraa oikein sydämensä pohjasta! 
Toki kertomukset toivat silmiimme myös hieman kyyneleitäkin. 

Päivin kertomus muistutti ihmisiä monesta tärkeästä asiasta, hän valaisi yleisölle myöskin Maya-astrologian syklejä. Maiccu nauratti ja itketti, Kirsi toi iloa ja valoa kauniilla lauluillaan.

Kiitos tytöt ihanasta elämän kokemuksesta! Enkeleitä matkallenne, valoa ja rakkautta sydämiinne! Ihanaa Elämää!

Toivottaa Marja