22 kesäkuuta, 2014

Tunnekehossa olevat ongelmat ja kipupisteet


Meillä jokaisella on joku kipukohta elämässämme joka vaikuttaa niin kauan, kunnes olemme valmiita niitä käsittelemään. Emme aina ole edes tietoisia tälläisestä kipukohdasta, vaan se on enemmänkin meiltä piilossa tunnekehossamme.

Tästä johtuen, myös ajan saatossa fyysinen kehomme saattaa alkaa voimaan huonommin.

Tunnekehossa oleva muisto, käsittelemättömät asiat, tunteet, tapahtumat voivat aiheuttaa meille kaikenlaisia vaivoja.

Hankalinta tietenkin on, jos ei muista eikä pysty määrittelemään mikä tämä asia mahdollisesti on.

Olen viime aikoina törmännyt energiahoitoja tehdessäni monen asiakkaani välityksellä sellaisiin muistoihin, mitkä tulevat lapsuus tai nuoruusajoilta. Ne voivat olla rankkoja muistoja alistamisesta, pahoinpitelystä, hylkäämisestä, välinpitämättömyydestä jne...

Ja se mikä minua on ihmettänyt ja toisaalta myös huolestuttanut on että yllättävän useilla asiakkaillani on jossain vaiheessa elämäänsä todettu syöpä tai jokin muu todella vakava sairaus, tämä ei suinkaan tarkoita sitä, että kaikki ihmiset sairastuisivat syöpään, vaan että ihmeen usein nämä asiat tuntuvat kulkevan käsikädessä. 

Muita hoidossa vastaantulleita oireita tai sairauksia on seuraavaksi kurkun alueen sairaudet, kilpirauhasen toimintaan liittyvät ongelma, kurkkukivut, epämääräinen ahdistus kurkun alueella, palan tunne kurkussa, liman kerääntyminen kurkun alueelle, puheäänen ongelmat jne...kurkun alueella nousee usein muistoja alistamisesta, peloista, pelkää sanoa omia mielipiteitä, puhumattomuus tunteista, syyllisyys jne...

Kurkun alueen vaivoja näin energiahoitajan silmin katsottuna voi aiheuttaa esim. puhumattomat tunteet, asiat, pelko, sanomatta jääneet sanat, itseen kohdistunut arvostelu, alistaminen, luovuuden lukkiutuminen, jos ihminen ei pysty toteuttamaan itseään. 

Sitten on suuri ryhmä ihmisiä joilla on epämääräisiä kiputiloja, mille ei löydy mitään lääketieteellistä syytä.

Erilaisia kipuja voi aiheuttaa energiatukokset kehossa, tukoksen sijainti kertoo vinkin, mikä asia voisi olla tukoksen takana. Tästä tulisi kirja, jos alkaisin erittelemään jokaisen kehon osan ja energiatukosten aiheuttamat ongelmat.

Energiahoitoja tehdessäni, olen joskus saanut intuitiivisesti mielikuvia, ajatuksia, tunnetiloja asiakkaitteni energiakentästä ja kysyessäni asiaa, se on usein laukaissut heissä joko itkureaktion tai jopa raivontunteen.
Tällöin kun asia on nostettu tietoisuuteen, on hoidettavan mahdollista alkaa prosessoimaan tätä asiaa joka on näiden oireiden,  ja jopa mahdollisten sairauksien takana. 

Valitettavan usein vain asiakas saattaa pelästyä hoidon aikana nousseita tunteitaan ja lopettaa hoidot kesken. Eli ei ole vielä valmis käsittelemään henkisiä kipukohtiaan ja sulkee ne edelleen pois mielestään ja näin paranemisprosessi ei pääse toimimaan. 

Usein kyllä asiakas ottaa myöhemmin yhteyttä ja haluaa jatkaa hoitoja, kun on työstänyt ensimmäisen hoidon pintaan nostamat tunteet tai muistot.

Monta kertaa olen myös suositellut asiakkailleni ihan ammattiapua, psykologia, tai vastaavaa jotta heillä on mahdollisuus käydä läpi rankkoja kokemuksia ja muistoja. Minun resurssit eivät aina riitä kaikissa vakavammissa asioissa, koska minulla ei ole psykologin koulutusta. 

Lievemmät tapaukset ovat kyllä hoituneet jokaisen energiahoidon jälkeen käydyissä keskusteluissa ja näin asiakkaani ovat pystyneet päästämään asioista ja tapahtumista irti ja antamaan anteeksi kaikille jotka ovat heitä huonosti kohdelleet sekä itselleen, että ovat sen sallineet. 

Tämän jälkeen asiakkaat ovat huomanneet myöskin fyysisten oireiden helpottaneen. Poikkeuksena luonnollisesti syöpää sairastavat asiakkaat jatkavat lääkärin määräämiä hoitojaan, mutta samalla voivat käydä energiahoidoissa jotka osaltaan vahvistavat heidän energiatasojaan, että kestävät rankat sytostaatti ja muut solumyrkkyhoidot.

Nämä asiat ovat joskus raskaita myös minulle, koska olen ehkä turhankin empaattinen ja myötäelän asiakkaani rinnalla,  jos näin voi sanoa...

Jos tämä kirjoitus nostatti sinulle tunteet pintaan, olet ehkä juuri siinä kohdassa elämääsi, että on sinun aikasi päästä elämässäsi eteenpäin ja kohdata energiatasolla vaikuttavat esteet, olet tervetullut kokeilemaan energiahoitojani.

- Elämä on kuin sipuli, se itkettää ja maistuu joskus kirpeältä,
  mutta kuorittuasi muutamia kerroksia elämäsi sipulista löytyy
  kaunis valkoinen ydin, sielusi joka on vapautunut kaikesta taakasta-
 Nyt on oikea aika, oikeat energiat alkaa kuorimaan tuota oman elämän sipulia.  - Kaikella Rakkaudella- Marja

Huomioithan sen, että energiahoito ei koskaan korvaa lääkäriä, eikä lääkärin määräämiä hoitoja tai lääkkeitä! 

Energiahoito on keino vahvistaa omia energioita ja saada henkistä voimaa asioiden ja sairauksien käsittelyyn.

Copyright Ruusukristalli 2014