Ruusukristalli Tmi, Rentouttavia hyvän olon luontaishoitoja


Yritys;
Ruusukristalli Tmi

Y-tunnus: 2392642-0
Lapinkylä 01730 Vantaa, (Kivistön vieressä)
puhelin 0404109407
email: ruusukristalli(at)gmail(piste)com 

Täältä näet, miten pääset nauttimaan rentouttavista hoidoista.... http://www.reittiopas.fi/  

Miten sinä voit? Olisiko aika hoivata itseään lempeillä, rentouttavilla, hoitavilla luontaishoidoilla.

Olet löytänyt sivuilleni ehkä tarkoituksella, onko sinun aikasi olla lempeä ja rakastava itseäsi kohtaan? Onko oikea hetki hoivata sieluasi ja fyysistä kehoasi?

Oletko uupunut, väsynyt, stressaantunut? Onko sinulla kipuja ja kolotuksia?
Haluaisitko vain rentoutua?

Olet sydämellisesti tervetullut luokseni, kokeilemaan erilaisia luontaishoitoja.
Ihana tapa parantaa oloa, antaa itselleen aikaa rentoutumiseen ja rauhoittumiseen, oli kyse sitten henkisestä tai fyysisestä stressistä, väsymyksestä tai jostain muusta vaivasta.
 
Hoitojen avulla voidaan vahvistaa kehon omia energioita ja parantumista. Hoidot ovat erittäin hyvä keino ylläpitää omaa hyvinvointiaan.

Hoidot sopivat hyvin kliinisen lääketieteen tukihoidoiksi. Jos sinulla on jokin vakava sairaus on hyvä keskustella hoitojen ottamisesta ensin oman lääkärisi kanssa.
 
Vyöhyketerapeutti ja luontaishoitaja palvelee sinua Vantaalla, Kivistön ja Kehä-3 läheisyydessä Lapinkylässä. Tarkemman osoitteen ja ajo-ohjeen saat ajanvarauksen yhteydessä.

Ajanvaraus arkisin alkaen klo 9.30-18.00 välisenä aikana  puh. 040 4109407
 
Voit varata ajan myös netistä; https://vello.fi/ruusukristallitmi/ 
 
Vastaanotto vain ajanvarauksella! 
Hoitoja myös lauantaisin.

Hoitojen aikana en aina ehdi vastata puheluihin, ettei asiakkaani aikaa menisi hukkaan, voit jättää soittopyynnön tai viestin vastaajaan, tai ottaa yhteyttä myös sähköpostilla.
 
Hoidot antavat voimaa ja potkua selviytyä arjen haasteista. Alakulon ja masennuksen poistoon, stressitiloihin on moni saanut hoidoista apua.

Huomioithan, luontaishoitaja ei ole lääkäri, eikä tee diagnooseja. Luontaishoitojen tarkoituksena on helpottaa hoidettavan olotilaa, ei korvata lääke- tai lääketieteellistä hoitoa.

Luontaishoidot toimivat ennaltaehkäisevinä tai lääketieteellistä hoitoa täydentävinä ja tukevina hoitoina. Rentouttavat luontaishoidot ovat hyvä tapa ennalta ehkäistä stressiä ja muita vaivoja.

Vauvojen koliikkiin on moni saanut apua vauvahieronnasta/vauvojen koliikkihoidosta. Hoitoja on hyvä ottaa muutamia kertoja, esim. 2 päivänä viikossa. Voin myös opettaa vauvahieronnan äidille.

Mielenkiintoni ihmisten terveyteen ja auttamiseen heräsi, kun olin HYKS:ssä töissä osastoavustajana vuosina 1980-1987. Tänä aikana aloin pohtimaan ihmisten sairauksien ennaltaehkäisyä, terveyden ylläpitoa, sekä lääkkeettömiä vaihtoehtoja ja hoitomuotoja. Tämä aika oli minulle loistava pohjakoulutus ihmisten auttamiseen ja hoitamiseen.
 
Aikaa varatessasi, muista mainita mikäli sinulla on jokin akuutti sairaus, olet raskaana tai olet hiljattain ollut leikkauksessa.
 
Käymäni kurssit;

2004 Yrittäjäkoulutus

Vyöhyketerapia; 
Suomen vyöhyketerapia -ja refleksologiaopisto Medika Nova
2006 Jalkavyöhyketerapian peruskurssi 1  
2007 Refleksologia taso 2  
2007 Refleksologia 3 (sisältää myös kantajärjestelmän)  
2007 Refleksologia 4 (korvavyöhykkeet)
Kurssit sisälsivät kirjattuja ja opettajan tarkastamia harjoitushoitoja yhteensä 90 kpl
2007 Koliikkivauvan hoitokurssi  
(Suomen vyöhyketerapia -ja refleksologiaopisto Medika Nova)

2004 Intialainen päähieronta (A.Hartemo)
2011 Hot Stone-kuumakivihieronta kurssi, lisäksi yksityisopetuksena; Klassisen hieronnan alkeet (Vyöhyketerapeutti, klassinen hieroja, kouluttaja S. Järvenpää, Turku)

Muut kurssit ja lisäkoulutukset; 
2001 Reiki-I
2002 Reiki-II
- kurssi sisälsi 60 kpl kirjattuja ja kouluttajan tarkastamia harjoitushoitoja.
Lisäksi olen saanut seuraavista Reiki-hoito muodoista asianmukaiset vihkimykset ja aktivoinnit;
Reiki-III 2012
Full Spectrum Healing 2012
Lavender Flame Reiki
2012
Silver Violet Flame Reiki
2012
Spiritual Animal Healer ohjelman mukainen energiavihkimys
2012

Lisäksi paljon hoitoihin ja hoitamiseen liittyviä lyhytkursseja ja tietoiskuja vuosien 2001-2015 välisenä aikana.
Itsenäinen erilaisten hoitomuotojen opiskelu jatkuu….

Tervetuloa kokeilemaan rentouttavia hyvän olon luontaishoitoja.
Hoitoja voi ottaa myös itsensä hemmotteluun, sekä vaivojen ennaltaehkäisyyn, ei aina tarvitse odottaa, että olisi jo ongelmia.

Vastuuvapauslauseke
Ruusukristallin luontaishoidot ja tuotteet ovat hyvinvointiasi tukevia ja auttavia. Hoidot eivät kuitenkaan ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin määräämiä lääkkeitä tai hoitoja. Hoitoon hakeutuva sitoutuu kertomaan tarvittavat, totuudenmukaiset fyysistä ja psyykkistä terveydentilaansa koskevat tiedot ennen hoitopäätöksen tekemistä. Näiden tietojen perusteella tehdään arvio hoidon aloittamisesta ja sopivasta hoidosta.
 
Jos haluat itsellesi hoitotarjouksia, korutarjouksia ja muuta infoa suoraan sähköpostiisi, ilmoita itsesi Ruusukristallin info-kirjeen tilaajaksi sähköpostiosoitteeseen; ruusukristalli (at) gmail.com.  Info-kirjeitä tulee korkeintaan 1-2 kuukaudessa.

Copyright Ruusukristalli Tmi 2021