Intuitiivinen Healing-energiahoitoPythagoras sanoi, että jumalallisin taito on parantamisen taito. Ja jos parantaminen on jumalallisinta, sen täytyy kohdistua sekä sieluun että ruumiiseen; sillä yksikään olento ei voi olla terve niin kauan kuin sen korkeampi osa on sairas.
-Apollonius Tyanalainen-
 

 

Intuitiivinen Healing-energiahoito

Ruusukristallin lempeät ja rauhoittavat energiahoidot ovat yhdistelmä perinteistä käsilläparantamista sekä intuitiivista energiahoitoa.

Energiahoito on hiljentymiseen ja kosketukseen perustuva kehon ja mielen rentouttava, eheyttävä ja tasapainottava hoito.

Energiahoito tapahtuu hiljaisuudessa, sinun ollessa makuuasennossa hoitopöydällä vaatteet päällä. Hoito tehdään koko ajan intuitiota ja kehon viestejä kuunnellen.

Olen tässä vuosien saatossa (27 vuoden aikana (2021) saanut huomata, että Energiahoito toimii jokaisen asiakkaan kohdalla omalla tavallaan ja jonkun toisen kokemukset hoidosta eivät välttämättä päde kaikkien kohdalla.

Jokainen asiakas reagoi hoitohin omalla tavallaan, jotkut näkevät värejä, jotkut tuntevat energiat.

Hoidot muotoutuvat yksilöllisen tarpeen mukaisiksi ja toisilla asiakkailla energiat tuntuvat kehossa erittäinkin voimakkaina "sähkön" tuntuisena ja toisilla lempeänä virtauksena.

Samoin toisilla asiakkailla energiat tuntuvat erittäin kuumalta ja toisilla hyvinkin viileinä virtauksina ja olen saanut ymmärtää, että kyse on energioiden eri taajuuksista joita hoidon aikana kanavoin.

Suvussani kulkeva herkkyys käsillä parantamiseen, parantaviin energioihin, selvännäköön ja enneuniin ovat auttaneet minua paljon opiskellessani erilaisia energiahoitoja. Mummoni isän isä isä oli kuulema parantaja. Hän on itärajan takaa Karjalasta Piippolaan tullut mies, joka olisi toiminut myös shamaanina. Lisäksi koko sukuni näkee enneunia ja etiäisiä, selvännäköä on esiintynyt useilla meistä äitini puoleisessa suvussa.


Tervetuloa nauttimaan rauhoittavasta ja hoitavasta energiasta. 


Olen saanut asiakkailtani erittäin hyvää palautetta hoidoistani.


Tekemäni Intuitiivinen energiahoito eroaa Reiki-hoidosta siinä, että tässä ei käytetä mitään hoitokaavaa tai symboleja, vaan hoito tapahtuu intuition ohjauksessa, keholta ja energiakehosta tulevien viestien perusteella.  

Olen itse pelkkä kanava, yhdistyn viisauden ja ymmärryksen kultaiseen Lähde-energiaan, kultaiseen valotulvaan, Kristus-energiaan. Universaaliin rakkauden energiaan, Luojaan. Toimin energian välittäjänä, auttajana ja kuuntelijana, näkijänä.

Kykyni energian välittäjänä, se ei ole kosketettavissa oleva asia, eikä sitä voida nähdä tai fyysisesti koskea. Se on kuin rakkaus, se on olemassa, mutta sitä ei voi todistaa, sen vain tuntee, rakkauden energialla on parantava vaikutus kaikkeen elolliseen.
 
Energia on taajuudeltaan huomattavasti voimakkaampaa ja syvällisempää, kuin Reiki-hoidossa. Hoitojen aikana voi joskus tapahtua hyvinkin nopeaa olotilan kohentumista. Myös energiakentässä olevat tukokset ja negatiiviset energiat saadaan hoidon aikana poistettua.

Hoito ei ole sidoksissa mihinkään uskontoon tai aatteeseen, mutta ei ole myöskään este hoitoon tulemiselle. Hoidot itsessään eivät tarvitse uskoa toimiakseen.

Kaikki elävä värähtelee omalla taajuudellaan, tämä perustuu kvanttifysiikkaan. Energiahoidoilla voidaan tasapainottaa ja hoitaa energiakentässä olevia häiriötiloja.Tärkeää tässä hoidossa on, että hoitaja on luotettava ja puhdas kanava.

Muistutan myös, että kaikki vakavat sairaudet vaativat ensisijaisesti lääkärin määräämiä hoitoja, erilaiset luontaishoidot ovat hyviä lääketieteen tukihoitoja ja rentouttavia stressiä rauhoittavia hoitoja.

"Kaikki aine on energiaa" -Albert Einstein


"Kaikilla elävillä olennoilla on energiakenttä."- Semyon D. Kirlian, Venäjä


"Kaikki on lähtöisin energiakentästä." Tohtori, professori Harold Buss, Yalen yliopisto


"Ihmisten hoitaminen ilman energian käsitettä on kuolleen aineen hoitamista." - Albert Szent-Gyorgyi, lääketieteen tohtori, Nobel-palkinnon voittaja (1937) Unkari.
  
Lähde: Paranemisen avain

 
Asiakkaiden palautteita erilaisista hoidoistani voi lukea tästä alla olevasta linkistä; 
http://ruusukristalli.blogspot.fi/p/tein-pienen-asiakaskyselyn-ja-toivoin.html

 
Vastuuvapauslauseke
Ruusukristallin luontaishoidot ja tuotteet ovat hyvinvointiasi tukevia ja auttavia. Hoidot eivät kuitenkaan ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin määräämiä lääkkeitä tai hoitoja. Hoitoon hakeutuva sitoutuu kertomaan tarvittavat, totuudenmukaiset fyysistä ja psyykkistä terveydentilaansa koskevat tiedot ennen hoitopäätöksen tekemistä. Näiden tietojen perusteella tehdään arvio hoidon aloittamisesta ja sopivasta hoidosta.

 
Tekstien ja kuvien © kopiointioikeudet Ruusukristalli Tmi. Copyright 2021