Vyöhyke-jalkahieronta


Vyöhyke-jalkahieronta perustuu jalkavyöhyketerapiaan
Erona on ainoastaan se, että tämä hoito tapahtuu ilman vyöhykepuikkoja, joten hoito sopii myös sellaiselle asiakkaalle, joka ei kärsi vyöhykepuikkojen käyttöä. Tiedän omasta kokemuksestani, että vyöhykepisteet saattavat olla erittäin kivuliaat.

Moni energiahoito asiakkaani on kieltäytynyt vyöhyketerapiasta, koska on kuullut kauhutarinoita hoidon kivuliaisuudesta. On totta, että joskus kun keho on aivan totaalisen tukossa ja ihmisellä on kaikenlaisia vaivoja, niin kehon vyöhykepisteet ovat silloin erityisen arat.

Mutta itse teen yleensä vyöhyketerapiankin niin, että mennään asiakkaan kipukynnyksen mukaan. Muutaman hoitokerran jälkeen kivuliaalta tuntuvia pisteitä on aina vähemmän.
On minulla kerran ollut asiakas, joka valitti liian lempeästä vyöhykepuikkojen käytöstä....
Vyöhyke-jalkahieronnassa käsitellään hieronta otteita käyttämällä samat jaloissa olevat kehon vyöhykepisteet kuin puikoillakin.

Sovellettuna hoitona tämä on yhtä tehokasta kuin puikoilla tehtävä vyöhyketerapiakin, lempeästi hieromalla stimuloidaan vyöhykepisteitä jaloissa ja tarpeen mukaan hierotaan käsi ja korvavyöhykkeet, sekä eripuolilla kehoa sijaitsevia vyöhykkeitä ja näin rentoutetaan jännittynyt asiakas.

Näin hoidettaessa ei synny neurologista vastusta, joka usein saa aikaan negatiivisia vaikutuksia, eli keho jännittyy entistä enemmän ja suojautuu, lempeämmän hoidon tulos voi olla jopa pitkäaikaisempi kuin puikoilla hoidettuna.

Tukokset avautuvat, mieli ja keho hakevat kadonnutta tasapainoa, puhdistusprosessin aikana elinvoima alkaa jälleen virtaamaan.

Asiakkaan kanssa tehdään hoitosuunnitelma ja on hyvä muistaa, että terapeutti ainoastaan stimuloi pisteitä, varsinaisen parantumisen hoitaa asiakkaan oma keho ja mieli.
Voidaan käyttää samalla tavalla erilaisten vaivojen täsmä hoitona.

Vyöhykehieronta on erittäin hyvä hoitomuoto uupumuksessa ja muissa vaikeissa elämäntilanteissa, johon herkät ihmiset reagoivat kehoaan jännittämällä.

Joskus kehon jännitykset saattavat olla peräisin jo lapsuudesta ja elämänlaatu paranee huomattavasti kun keho rentoutuu ja päästää irti kaikesta vanhasta jännityksestä, keho puhdistuu ja usein myös unen laatu paranee, elintoiminnot normalisoituvat.

Suosittelen vyöhyke-jalkahierontaa fibromyalgiasta, Sjögrenin syndroomasta tai erilaisista reumasairauksien aiheuttamista kivuista kärsiville.

Sekä kaikille sellaisille asiakkaille, jotka ovat voimakkaassa muutosprosessissa, esim. murrosikä, vaihdevuodet, eläkkeelle jääminen, puolison kuolema, lievästä masennuksesta kärsivät jne.

Olet lämpimästi tervetullut kokeilemaan hoitojani. 
-Marja- 

Copyright 2015 Ruusukristalli Tmi