Reiki-hoidot

Reiki
Reiki on hiljentymiseen ja kosketukseen perustuva kehon ja mielen rentouttava, eheyttävä ja tasapainottava hoito. Reiki-hoito on luonnollinen hoitomuoto, ikivanhaa käsillä parantamisen perinnettä, joka elvyttää ja vahvistaa kehon omaa sisäistä parannus järjestelmää. Reiki-hoito harmonisoi ihmistä ja antaa voimaa kehon luonnolliselle kyvylle parantaa itse itsensä. Hoito eheyttää myös tunne-elämää ja vaikuttaa muutenkin positiivisesti.
  

Energiaa on kaikkialla - meissä ja ympärillämme
Terveessä kehossa energia virtaa hyvin ilman häiriöitä. Kiinalaiset ovat tunteneet energiat ja energioiden liikkeet jo tuhansia vuosia.

Joskus ihminen ei voi täysin hyödyntää omaa energiaansa ja hän tuntee itsensä jatkuvasti väsyneeksi ja stressaantuneeksi. Lopulta energiavaje ilmenee mahdollisesti myös erilaisina fyysisinä sairauksina.


Reiki auttaa vahvistamaan kehon omia energioita. Se virkistää kehoa ja rauhoittaa ja rentouttaa mieltä.


Reiki ei ole hierontaa, vaan hoito tehdään asiakkaan maatessa hoitopöydällä vaatteet päällä ja hoitaja välittää energiaa käsiensä kautta pitäen niitä kevyesti hoidettavan kehon päällä.


Reiki sopii useimmiten myös ihmisille, joille hieronta on liian voimakas käsittely. Poikkeukset; sydäntahdistin potilaita en hoida, enkä energiahoitoa suosittele, myöskään raskauden 3 ensimmäisen kuukauden aikana en tee hoitoja, muuten raskauden aikaiset hoidot sovin jokaisen asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti.


Käsittely tuntuu miellyttävän lämpöiseltä ja rauhoittavalta. Joskus hoidon jälkeen voi tulla ohimeneviä tuntemuksia joistain vanhoista jo parantuneista vaivoista. Hoito saattaa nostaa pintaan vanhoja tapahtumia ja tunteita alitajunnan kätköistä, hoidon jälkeen voit nähdä paljon unia. Kaikki kuuluu puhdistus- ja paranemisprosessiin, jonka hoito laittaa alulle. Reiki-hoidoilla vahvistetaan kehon omaa paranemisprosessia.


Hoito kestää 60min.


Reiki-hoidolla voi vaikuttaa esimerkiksi stressioireisiin, väsymykseen, levottomuuteen ja unettomuuteen, myöskin fyysisiin särkyihin ja kiputiloihin on moni asiakkaani saannut apua. Asiakkaani ovat saanneet virtaa elämään ja helpotusta masennukseen, alakuloon ja unen laatu on parantunut.


Olen saanut asiakkailtani erittäin hyvää palautetta hoidoistani.


Käsilläparantaminen kulkee meillä suvussa. 

Vahvistaakseni tietämystäni energiahoidoista olen käynyt Reiki-hoito kursseja. Reiki-kurssit Usui System of Natural Healing metodin mukaan vuosina 2001 ja 2002. Lisävirityksiä Usui System of Natural Healing III ja Full Spectrum Healing 2012. Eteeriset-Kristallit 2014.

Olen kiitollinen ja onnellinen siitä, että voin omalta osaltani auttaa ihmisiä voimaan paremmin.


Jokainen hoito varmasti antaa hoidettavalle jotain, lievittää kipuja, vahvistaa ja voimaannuttaa sekä fyysisesti että henkisesti uupunutta. Rauhoittaa ja lohduttaa.


Reiki-hoito on ehdottomasti kokeilemisen arvoista, monessa maassa hoidot on hyväksytty kliinisen terveydenhoidon tueksi, mutta meillä suomessa taitaa siihen tilanteeseen olla vielä matkaa.


Minun periaatteisiin kuuluu myöskin se, että asiakkaan on kuunneltava lääkärinsä ohjeita ja noudatettava lääkemääräyksiä, tärkeitä lääkkeitä ei saa missään tapauksessa lopettaa minkään hoitojen ajaksi, eikä sen jälkeen ilman lääkärin konsultointia ja hyväksyntää. Kipulääkkeet ja unilääkkeet ovat poikkeus, jos niitä ei enää hoitojen jälkeen tarvitse.


Olen hoitanut myöskin terminaalivaiheessa olevia ihmisiä, jotka ovat kokeneet hoitojen myötä saanneensa rauhan ja kuoleman pelko on hälventynyt ja näin he ovat voineet rauhallisin mielin irrottautua tästä elämästä. Itse koin nämä hoidot hieman raskaina, kun monen hoitokerran jälkeen näistä ihmisistä tuli minulle läheisiä, en kuitenkaan torju näitäkään hoitopyyntöjä, koska tiedän miten suuri apu hoidoista saattaa ihmisille olla, omaisten antaman palautteen perusteella.


Hoito ei ole sidoksissa mihinkään uskontoon tai aatteeseen, mutta ei ole myöskään este hoitoon tulemiselle. Hoidot itsessään eivät tarvitse uskoa toimiakseen. 

Energiahoidot perustuvat kvanttifysiikkaan ja kaikki elollinen värähtelee omilla taajuuksillaan. 


Energiahoitajakin kehittyy kokoajan omalla tavallaan ja kokemuksen myötä, joten nykyään teen entistä enemmän Intuitiivistä energiahoitoa, jossa toimin kanavana erittäin puhtaalle ja korkeataajuuksiselle universaalille energialle, joka tulee puhtaasta Jumalallisesta kultaisesta valon lähteestä. 


Siinä ei tarvita mitään Reiki-symboleita ym., vaan energiahoidot muuntuu juurikin jokaisen asiakkaan tarpeen mukaan.

Muistutan myös, että kaikki vakavat sairaudet vaativat ensisijaisesti lääkärin määräämiä hoitoja, erilaiset luontaishoidot ovat hyviä lääketieteen tukihoitoja ja rentouttavia stressiä rauhoittavia hoitoja.

Kuvieni ja tekstieni kopioiminen on kielletty. Copyright Ruusukristalli Tmi 2012