13 tammikuuta, 2020

Tiesitkö tämän vyöhyketerapiasta...


Kokonaisvaltaista hyvinvointia vyöhyketerapialla


Vyöhyketerapialla on saavutettu hyviä hoitotuloksia monenlaisiin vaivoihin mm. kroonisiin ja akuutteihin kipu- ja särkytiloihin, stressiin, ärtyisyyteen, unettomuuteen, hormonaalisiin ja aineenvaihdunnan häiriöihin, korvatulehduksiin, flunssakierteisiin, allergioihin sekä niska-hartia- ja selkävaivoihin, vauvojen koliikkiin ym.. 

Hoito on tehokasta, rentouttavaa ja sopii myös ennaltaehkäiseväksi hoidoksi hyvinvoinnin ylläpitämiseen kaikenikäisille. 

Nykyään myös lapsilla on ongelmia, niska- ja hartiaseudun ongelmia johtuen tietokoneiden ja puhelimien lisääntyneestä käyttämisestä, myös ahdistusta ja stressiä on paljon.
Vyöhyketerapia on myös rentouttava hoitomuoto.

Mitä vyöhyketerapia on? 
Vyöhyketerapia on tehokas hoitomuoto, jolla hoidetaan terveyttä ja ennaltaehkäistään vaivojen syntyä.

Vyöhyketerapian tavoite on kehon omien voimavarojen aktivoiminen. Keho itse parantaa itsensä, jos sitä avustetaan. 
Vyöhyketerapia on ikivanha hoitomuoto, jonka avulla voidaan ylläpitää terveyttä ja kartoittaa sekä hoitaa kehon erilaisia häiriötiloja.

Vyöhyketerapian tavoite on kehon omien voimavarojen aktivoiminen.  
Vyöhyketerapiassa hoidetaan ihmistä useiden eri kehossa olevien heijastejärjestelmien kautta. Heijasteita on korvissa, käsissä ja jaloissa. Hoidettaessa voidaan hyödyntää useampia heijastepisteitä esim. käsistä ja korvista, jolloin hoidosta tulee tehokkaampi, monipuolisempi ja laaja-alaisempi.

Hoidon vaikutuksia ovat mm. rentoutuminen, verenkierron sekä aineenvaihdunnan vilkastuminen, vastustuskyvyn paraneminen, kipu- ja särkytilojen helpottuminen sekä unen laadun paraneminen.

Vyöhyketerapiaa voidaan suositella hyvin monenlaisiin vaivoihin, esimerkiksi: 

* stressi, päänsärky, migreeni, verenpaine
* tulehduskierteet
* nivel- ja lihassärky (esim. iskias, niska-hartiavaivat)
* akuutit / krooniset poskiontelovaivat, allergia, astma
* ummetus, ”laiska suolisto”
* kuukautishäiriöt, vaihdevuosivaivat
* lapsettomuus

* koliikki
* unettomuus
* yleinen väsymys, uupumus 


Vyöhyketerapia on ikivanha hoitomuoto. Tiedetään että egyptiläiset, intiaanit sekä kiinalaiset ovat käyttäneen vyöhyketerapiaa tuhansia vuosia sitten. Perinteisessä vyöhyketerapiassa on hoidettu jalkaterän, kämmenen sekä korvan heijastealueita, joita käytetään myös akupunktiossa.
  
Vyöhyketerapiassa ihmistä hoidetaan kokonaisuutena, keho ja mieli kuuluvat yhteen, ne vaikuttavat toisiinsa koko elämämme ajan. Vyöhyketerapia avaa kehon jännityksiä ja tukoksia, hoito palauttaa kehon oman luonnollisen tasapainon ja lisää vastustuskykyä.

Tule sinäkin kokeilemaan vyöhyketerapian vaikutusta omaan hyvinvointiisi! Hoito on myös hyvä hemmotteluhoitona.

Tervetuloa!

Copyright©2020 Ruusukristalli Tmi