17 toukokuuta, 2020

Ruusukristallin Intuitiivinen Energiahoito

Ruusukristallin Intuitiivinen Energiahoito

Tunnetko itsesi väsyneeksi, apaattiseksi etkä saa mitään aikaiseksi.
Oletko kyllästynyt elämääsi? Työhösi? Itseesi?

Kaipaatko henkistä potkua takalistoon päästäksesi elämässäsi eteenpäin?

Haluatko muutosta, kiinnostaako sielusi kehitys?

Oletko törmännyt turhiin lupauksiin, "guruihin" jotka löyhyttelee yllesi keijupölyä, yksisarvispölyä, olet maksanut kalliita kursseja, mutta kuukauden kuluttua vaaleanpunaisten pilvihattaroiden kadottua, huomaatkin olevasi vielä sama ihminen samassa suossa....mihin katosivat lupaukset paremmasta huomisesta? Monet lupaavat ihmeitä tapahtuvaksi, ilman että itse teet mitään asian eteen....Ei näin!!

Jos haluat kehittää itseäsi sieluna ja henkisenä olentona, on sinun itsesi tehtävä myös osuutesi. Voit aloittaa sen vaikka Ruusukristallin hoitopöydältä.

Ruusukristallin Intuitiivinen energiahoito avaa ja puhdistaa sielusi sopukoita, kehosi energiatukoksia askel askeleelta. Tai oikeastaan sinä joudut tekemään sen työn, energiahoito vain antaa sinulle voimaa ja työkaluja siihen.

En lupaa ihmeitä, en lupaa että kaikki on hyvin taikasauvaa heilauttaen, mutta lupaan olla tukenasi omassa prosessissasi. Energiahoidon avulla alkaa ensin vanhan ja tarpeettoman henkisen taakan puhdistaminen elämästäsi. Se voi auttaa sinua löytämään syvimmän, aidon itsesi. 

Sielusi alkaa laulamaan kaunista omaa voimalauluaan kun hoito hoidolta saavutat pisteen, missä sinulle avautuu yhteys omaan korkeimpaan itseesi, sieluusi. Intuitiosi vahvistuu, oivallat asioita laajemmin, herkkyytesi alkaa pikkuhiljaa avautua.

Jos sinulla on rohkeutta, halua ja olet valmis tulemaan paremmaksi versioksi itsestäsi, niin olet lämpimästi tervetullut aloittamaan oman matkasi hoitojeni tukemana.

https://vello.fi/ruusukristallitmi/ 

https://www.ruusukristalli.fi/hinnasto/ 

-Marja- 

Copyright©2020 Ruusukristalli Tmi