14 joulukuuta, 2020

Tunteiden käsittely ja henkinen kehitys


Miten tärkeää onkaan käsitellä kaikki tunteet....

Joskus menneisyydessä ohje oli, että ole positiivinen, hymyile, kätke tunteesi ja esitä iloista niin se auttaa ja kaikki muuttuu hyväksi.

Kokeiltu on, ei toiminut...

Nykyään on omien kokemusten kautta ymmärretty, miten tärkeää on kokea kaikki tunteet...myös ne negatiiviset ja ikävät tunnetilat.

Käytyäsi läpi erilaiset haudatut tunteesi, voit kokea vapauttavaa, jopa helpottavia tunnetiloja. Lisäksi kehosi jumitukset voivat yhtäkkiä helpottaa tai jopa kadota.

Intuitiivisenä energiahoitajana on mielenkiintoista kohdata uusia asiakkaita ja seurata heidän puhdistusprosesseja ja tunteiden käsittelyn tuomia vapautumisia.

Olen todella kiitollinen, saadessani tehdä tätä työtä.

Kun tunteet on käyty läpi, ja ihminen on hyväksynyt ja sallinut itsensä tuntea myös negatiiviset tunnetilat, surut, vihat, pelot voi jopa epätääräiset ahdistuksen tunteet kadota. Hengitys kulkee helpommin, kuristava tunne kurkun alueelta katoaa jne.

Kaiken tämän jälkeen huomaa avautuvansa omalle henkiselle kehitykselle. Tässä en tarkoita mitään uskoon tulemista, vaan kasvua ihmisenä sellaiseksi sieluksi, joka ihminen todellisuudessa on.

Voit löytää itsestäsi uusia ulottuvuuksia, kykyjä, valtavan määrän voimaa ja rohkeutta.

Pikkuhiljaa alat säteilemään valoa ja rakkautta, koet enemmän onnen hetkiä ja toivoa.

Luovuutesi kukoistaa ja inspiroit läheisiäsi esimerkilläsi.

-Marja-


Copyright Ruusukristalli Tmi ©2020