22 helmikuuta, 2023

Ruusukristalli 12 vuotta!


22.02.2023 Ruusukristalli Tmi täyttää 12-vuotta!

Olen tehnyt energiahoitoja vuodesta 1994, sekä vyöhyketerapiaa vuodesta 2006, mutta perustin yritykseni pitkän "harjoittelu" rupeaman ja pitkän harkinnan jälkeen 22.2.2011. 

Tämä 29 (12) vuoden matka ei ole ollut helppo matka, mutta se on ollut upea matka kohti oman sielun löytämistä, avautumista universaalille rakkaudelle, löytämään ihmeitä omasta elämästä ja sen ympäriltä.

Olen kiitollinen jokaisesta hetkestä, kiitollinen siitä, että olen saanut auttaa ja rohkaista ihmisiä löytämään oman polkunsa, sielunsa valon.

Intentioni on auttaa asiakkaitani löytämään sisäisen valonsa ja oman voimansa.

Olen kiitollinen myös siitä, että hoitoni ovat auttaneet monia ihmisiä parantumaan vaivoistaan, saamaan helpotusta oloonsa, sekä voimaan paremmin.

Monet kohtaamiset asiakkaiden kanssa ovat lämmittäneet sydäntäni ja on ollut aivan ihanaa tehdä hoitoja teille kaikille luonani käynneille ihmisille.

Intuitiivisessä energiahoidoissa on käynyt asiakkaita, joilla on ollut eroja, traumoja, väsymystä, stressiä, epämääräisiä kipuja, ahdistusta ym. On lohduttavaa myös itselleni nähdä, miten he ovat saaneet apua ja alkaneet voimaan paremmin. Olen niin kiitollinen saadessani toimia energian välittäjänä.

Muutama päivä sitten luonani kävi asiakas, joka kävi edellisen kerran 2-vuotta sitten vyöhyketerapiassa raskauden käynnistämisessä. Hoitoa tehdessäni näin mielessäni kuvan tästä tulevasta pienokaisesta, mutta vähän vanhempana.

Nyt käydessään asiakkaani antoi minulle valokuvan tytöstä, joka on nyt 2 vuotias, ihanassa vaaleanpunaisessa röyhelömekossaan ja näytti aivan samalta, kuin mitä olin mielessäni nähnyt.... En vaihtaisi näitä kokemuksia mihinkään.

Toinen vyöhyketerapialla käynnistetyn raskauden tulos asuu lähelläni ja on ihanaa seurata tämän pienen ihmisen kasvua. Hänestäkin sain valokuvan joka oli otettu heti syntymän jälkeen.

Sitten on nämä pienet koliikki-vauvat, jotka ovat käyneet hoidossani, mitä ihania valonkantajia ja rakkauden lähettiläitä he ovatkaan.

Eilinen asiakkaani lähetti aamulla tekstiviestin, missä luki; Nukuimpa hyvin viime yön, kiitos käsittelystä. Hänelle tein vyöhyketerapian. Vyöhyketerapialla voidaan hoitaa stressia ja uniongelmia.

Toivon, että saan vielä monta vuotta hoitaa, voimaannuttaa ja lohduttaa jokaista kohtaamaani asiakastani.

Kiitos, kiitos kiitos!

Kiitos ihanat asiakkaani!

-Marja-