26 huhtikuuta, 2014

Ilon väri, keltainen...

Keltainen on ilon väri ja eilen tunsin taas suurta iloa ja kiitollisuutta, pitkästä aikaa vanha asiakkaani ja kollegani otti yhteyttä. Olin todella iloinen yhteydenotosta ja lisäksi hän toi minulle iloisen värisen kukkakimpun!

Rakastan kukkia ja iloitsen niiden kauneudesta ja väriloistosta, se tuo aina hyvää mieltä, iloa ja alentaa stressihormoneja, kun keskittyy katselemaan kauniin värisiä kukkasia :) Keltainen väri on ilon väri ja solarplexuksen väri, tämä chakra liitetään telepaattiseen kommunikointiin, chakran alueella sijaitsee myös suolisto, perna ja maksa, joten keltainen väri vahvistaa myös näiden toimintaa...eli lisää ruuansulatusta ja puhdistaa kehoa...

Nauttikaa keltaisen värin energiasta......

Kirjoituksistani voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. Sinä itse olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Lue kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.


Copyright Marja Peltonen Ruusukristalli Tmi 2014, Kuvieni ja tekstieni käyttö ilman lupaani on kielletty.