28 lokakuuta, 2015

Jaksaa, jaksaa...pakko jaksaa...vai onko?

Nykyinen hektinen elämä ja työuupumus voi iskeä päin näköä ja romahduttaa niin fyysisen kuin henkisenkin kunnon.

Ihmisten selkänahasta revitään ne viimeisetkin palaset yritysten irtisanoessa ihmisiä entistä enemmän. 

Minne on työelämästä kadonnut tunneäly,  järki  ja organisointikyky?

Ennen osattiin jakaa työt tasaisesti ihmisten kesken, työttömiä oli vähemmän ja palkat olivat kaikilla kohtuulliset, yritykset tuottivat, henkilökunta voi hyvin ja jaksoi tehdä töitä itsensä ja työnantajansa eteen hyvillä mielin.

Mitä on tapahtunut? Miksi tuntuu että työntekijöiden on jaksettava tehdä 3-5 ihmisen työt kerralla? Kaikki on muuttunut tulosvetoiseksi ja jopa kaupungin hammashoito määritellään tuottavuuden mukaan ja on muutettu liikelaitokseksi....

Lyhytnäköistä ihmisten hyvinvoinnin ja jaksamisen kannalta...

Stressi oli ennen muotisana, hömppää, mutta nykyään se on kylmä tosiasia. 

Tehdessäni luontaishoitoja olen kohdannut ihmisraunioita, väsyneitä, stressaantuneita, loppuunpalaneita nuoria ja keski-ikäisiä ihmisiä.

Hoitopöydälläni on itketty monet itkut uupumuksesta, masennuksesta ja ihmissuhteiden loppumisesta. Ihmiset ovat henkisesti ja fyysisesti loppuunpalaneita, mutta on vaan pakko jaksaa ja jaksaa....

Olen miettinyt että kun tässä yhteiskunnassa vielä pidetään luontaishoitoja huuhaana, niin koska tulisi niin valveutunut yritysjohtaja vastaan, joka kustantaisi työntekijöilleen vaikka 2x kuukaudessa jonkin rentouttavan luontaishoidon. 

Esim. tekemäni energiahoito tai energiahieronta on todella rentouttavia hoitoja ja jo muutaman kerran jälkeen asiakkaani ovat sanoneet jaksavansa paremmin. Ja näenhän minäkin selkeän muutoksen heidän olemuksessaan.

Ei kannata arvostella ja pitää huuhaana sellaisia asioita, joita ei ole kokeillut, kun kokeilee rohkeasti, voi yllättyä iloisesti. 

Avarakatseisella asenteella voi saada reippaita ja jaksavia työntekijöitä, jos hieman uhraisi yrityksen tuloista työntekijöidensä hyvinvointiin ja jaksamiseen.

Oletko sinä rohkea ja avarakatseinen yrittäjä?
Haluatko sinä muistaa työntekijöitäsi rentouttavilla hyvinvointia kohottavilla luontaishoidoilla?

Muista hyviä, kaikkensa antavia työntekijöitäsi lahjakortilla.

Lähetä heidät rentouttaviin luontaishoitoihin...www.ruusukristalli.fi

Marraskuun pimeät illat ovat täällä taas, tule rentoutumaan ja nauttimaan lempeistä energiahoidoista, rentouttavasta intialaisesta päähieronnasta, jalkahieronnasta tai vyöhyketerapiasta.

Jaksamista kaikille toivoo
-Marja-